lauantai 23. syyskuuta 2017

Miltei vuosi ostosten jälkeen.. Updates!

Noniin täällä taas, talvi on miltei täällä Australiassa taputeltu ja eilen aurinko porotti ja olikin taas kotoisat 30 astetta lämmintä. Tässä aina suomalaista naurattaa että kaikki hevoset seisoo pellossa loimi päällä toki tässä(kin) säässä.

Me on koko talvi treenattu oikeastaan tasasta tahtia. Tehty paljon pitkiä laukkapätkiä, hypätty vähän, käyty säännöllisesti koulutunneilla ja kaikenkaikkiaan molemmat kehitytty paljon. Alby on saanut lihasta ja painoa lisää mikä on hyvä, kun nää vinttikoira look-aliket meinaa välillä olla vähän liiankin kevyitä.

Ens viikonloppuna kisataan meidän toiset kenttäkisat, tällä kertaa Werribeessa todella suuressa heppalokaatiossa, jossa kisaillaan mm. Melbourne 3 day event ja vaikka mitä muita isoja kisoja. Viime viikonloppuna taisivat siellä järjestää Australian estemestaruudet.

Albyhan hyppää erinomaisesti ja toi koulupuoli sillä on erityisen vankka. Täysverisen pääkoppa vaan käy vähän kuumempana kun ympärillä on 200 hevosta eli se on meidän kisasuorituksen kannalta isoin keskittymisen paikka - ei saa hermostua! Kumpikaan osapuoli. Albyn isoin ongelma isoissa kisoissa on että se helposti jumahtaa traikkukaveriin henkisesti kimppaan ja tää taas tarkottaa älyttömän ärsyttävää loputonta hirnumista kun mennään eri suuntiin. Mutta meillä on suunnitelma tälle kertaa - hepat viettää kaks yötä eri puolilla koko Werribeen maita ja toivottavasti siis unohtavat toisensa ainakin hetkeksi sen kahden yön aikana mitä siellä ollaan..

Laitetaan kisaraporttia tulemaan viikon päästä kun tiedetään miten kisat sujui. Alla kuva meidän ekoista (ja mun ekoista) kenttäkisoista pääsiäiseltä! Saatiin hyvät koulupisteet, etenkin kun on elämässään startannut kerran helppo C:2 sen joskus vuonna 2000, rataesteet meni hyvin, maastoesteillä tein voltin, josta tietysti sai "kiellon" eli vähän virhepisteitä ja pari aikavirhettä myös. Mut ei ois voinut mennä paremmin - en tippunut, Alby hyppäs korvat hörössä koko radan sellasessa "Mutsi hei anna mä hoidan"-tilassa mikä oli ihan mahtavaa. Se tapaa olla sellanen tuolla maastoesteillä, jotka on ehdottomasti herran vahvuus. Niin rohkea ettei paremmasta väliä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti